K-onsult Team

Team K-onsult Loopbaancenter Mortsel en Wommelgem.

Karine Van Oosterbos – Jobcoach, businesscoach, trainer & psychotherapeute 0468/222.075

Wie ben ik, Karine Van Oosterbos ? Als psychotherapeute en coach ben ik gepassioneerd door mensen. Na meer dan 10 jaar ervaring in de human resources, richtte ik in 2007 K-onsult op. Mijn expertise zette ik toen voornamelijk in op vlak van recrutering, assessments, outplacement en training. Om mijn kennis te verstevigen, behaalde ik daartoe een postgraduaat in werving en selectie.

Gaandeweg merkte ik dat mijn focus zich verlegde. Stress, welzijn en burn-out waren thema’s waarover ik het meest las en me het meest in bijschoolde. Vanwege deze interesse verdiepte ik me verder in coaching en volgde ik een vierjarige opleiding integratieve psychotherapie.

Mijn voldoening krijg ik uit het “zien groeien van mensen” en ik haal dan ook dagelijks mijn kracht en motivatie uit het verschaffen van nieuwe inzichten door interactief met mensen aan de te slag gaan.

Als psychotherapeute werk ik twee dagen per week bij Senses Praktijkhuis te Mortsel, voornamelijk rond thema’s als burn-out, depressie, angsten, stress en hoogsensitiviteit. Ik ben zelf ook hooggevoelig en ervaringsdeskundige op vlak van burn-out. Zitten de obstakels niet zo diep, maar heb je baat bij een life coach die je op weg helpt en ondersteunt, dan kan ik je ook daarin begeleiden.

K-onsult is ook erkend als loopbaancenter. Wens je meer uit je loopbaan te halen ? Dan helpen mijn collega jobcoaches en ik je graag ontdekken welke job en werkomgeving bij jou past. Je kan bij K-onsult betalen met loopbaancheques. Op die manier betaal je slechts 80 € voor 8 uur persoonlijke begeleiding. Ook zelfstandigen kunnen hiervan trouwens gebruik maken.

Als gecertificeerd coach, ervaren trainer, assessor en ervaringsdeskundige binnen HR, combineer ik mijn activiteiten bij Senses Prakijkhuis met verschillende opdrachten in het bedrijfsleven. Organisaties die betrokken zijn bij de ontwikkeling en het welzijn van hun medewerkers, kunnen dus ook op mij beroep doen als coach en trainer. De thema’s vind je verder op de website.

Maak een afspraak via+32 468 222 075 of info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Mechelen

Anouk De Weerdt – loopbaancoach, studiekeuzebegeleiding 0496/40.16.87

Loopbaancoaching op maat

Even of al langer het noorden kwijt? Samen gaan we op talentenjacht en (her)ontdekken we je innerlijk kompas. Wie ben ik? Wat zijn mijn kwaliteiten? Welke waarden zijn voor mij belangrijk? Welke beroepen passen bij mijn talenten? We werken tijdens onze sessies rond jouw loopbaanvraag en je krijgt ook regelmatig een opdracht mee naar huis. Zo ontdek je wie je bent, wat je kan, en vooral, wat je echt graag doet. Ook thema’s zoals omgaan met stress, een aantrekkelijke CV opmaken, sollicitatietechnieken, burn- en bore-out, HSP op de werkvloer, work-life balans, multipotential met keuzestress en re-integratie op de arbeidsmarkt na langdurig ziek zijn, kunnen aan bod komen. Elk traject is een traject op maat en gaat uit van jouw noden. Ik werk graag met cliënten die er ten volle voor willen gaan, die geloven in hun eigen kracht en in bewuste en authentieke keuzes maken.

Ik zet de tools en methodieken die ik gebruik tijdens de loopbaancoaching ook in voor studiekeuzetrajecten. Zo begeleid ik jongeren bij de overstap naar het hoger onderwijs en studenten die zich willen heroriënteren tijdens of na hun eerste jaar.
Je bent welkom in mijn gespreksruimte in Mechelen. Hou jij net als ik van wandelen in het groen? Dan kunnen we ook eens een wandelcoaching inplannen.

Maak een afspraak met Anouk via haar rechtstreeks nummer 0496/40.16.87.

K-onsult contacteer je via 0468 222 075 of info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Antwerpen Zuid.

Anne Van Sluijs – jobcoach – psychotherapeute – trainer 0473/30.43.65

Als jobcoach en I.V. psychotherapeute werkt Anne Van Sluijs vanuit een passie voor het unieke in elke mens. Ze leert hen opnieuw kiezen voor wat ze werkelijk willen. Anne’s aanpak wordt gedragen door levenservaring, hsp, degelijk theoretisch kader en jaren bedrijfservaring. Ze verwelkomt je graag in Antwerpen Zuid.

Daarnaast staat Anne graag voor groepen en geeft ze graag training en workshops, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Maak een afspraak met Anne via haar rechtstreeks nummer 0473/30.43.65.
K-onsult contacteer je via 0468 222 075 of info@k-onsult.be.

Team K-onsult Loopbaancenter Antwerpen Zuid.

Katrien Van Brempt – jobcoach – 0498/70.55.34

Na 18 jaar ervaring in de sociale sector als begeleider in verschillende contexten, zowel individueel als in groep, besloot ik om mijn kennis en talenten in te zetten als loopbaancoach bij K-onsult. Ik had reeds ervaring als loopbaanbegeleider en volg nog geregeld bijscholingen en workshops om bij te blijven en me verder te blijven professionaliseren.

Als collega van Anne Van Sluijs kan je mij vinden bij groepspraktijk Coherent in Antwerpen. Deze praktijk ligt in een zijstraat van de Jan Van Rijswijcklaan, dichtbij de boomsesteenweg/A12 en goed te bereiken met het openbaar vervoer (tram 6 en 2) of met de auto (dichtbij Ring, Singel) en voldoende parkeerplaats.

Als loopbaancoach en als persoon ben ik tevens ervaringsdeskundige op gebied van hoogsensitiviteit en burn-out en zie dit als een enorme kracht en meerwaarde. Verder vind ik het belangrijk om aandacht te hebben voor het feit dat elk verhaal en elke situatie uniek is. Mijn aanpak is daarom sterk op maat en erop gericht op samen op pad gaan, om samen uit te zoeken wat jij wil en kan en hoe dit in te zetten. Jij bent en blijft steeds de regisseur van jouw loopbaanpad.

Ik durf mezelf te omschrijven als authentiek, flexibel, empatisch en enthousiast!

Ik heb oprecht heel veel zin om het beste uit jou te halen en je te zien groeien!

Maak een afspraak met Katrien via haar rechtstreeks nummer 0498/70.55.34.
K-onsult contacteer je via 0468 222 075 of info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Kortenberg

Katrien Van Ostaede – jobcoach, stress en burn-out coach – 0496/98 70 30

Katrien Van Ostaede is jobcoach en stress en burn-out coach.  Ze begeleidt mensen terug naar meer vitaliteit en bevlogenheid zodat ze opnieuw aan het roer staan van hun leven en loopbaan..

Ze vertrekt vanuit 14 jaren HR ervaring en volgde een algemene coachingsopleiding en een vorming als stress en burn-out coach bij Annita Rogier.  Ze ontvangt jou graag in haar praktijk in Kortenberg op maandag en woensdag (overdag en avond).

Maak een afspraak met Katrien via haar rechtstreeks nummer 0496/98 70 30.

K-onsult contacteer je via 0468/222.075 of info@k-onsult.be.

Team K-onsult Loopbaancenter Itegem en Laakdal.

Sven Verstrepen – Loopbaancoach – 0477/992 549

Sven Verstrepen studeerde in juni 1993 af als maatschappelijk werker, personeelswerk. Hij volgde onder andere de academische vorming HRM aan UHasselt en enkele opleidingen als loopbaancoach. Hij heeft ervaring als selectieverantwoordelijke binnen verschillende organisaties en als coach voor teams en werkzoekenden.

Sven begeleidt werknemers en zelfstandigen die hun loopbaan een nieuwe richting willen geven en stappen zetten om een goed evenwicht te vinden tussen werk en privé. Daarbij gaat hij met je op zoek naar jouw passie, interesses en voorkeuren om je dan op pad te zetten voor het behalen van je carrièredoelen.

Maak een afspraak met Sven via zijn rechtstreeks nummer 0477/99.25.49.
K-onsult contacteer je via 0468/222.075 of info@k-onsult.be.

Team K-onsult Loopbaancenter Zandhoven en Herenthout.

Nicole Dewinter – Jobcoach – Psychotherapeute – Trainer 0497/829681

Na een opleiding in de toegepaste psychologie was ik jarenlang werkzaam in het Universitair Ziekenhuis te Antwerpen. Een aantal jaar geleden richtte ik mijn zelfstandige praktijk Talentum op in Herenthout. In de begeleiding zoek ik samen met jou naar wat je echt wil in je leven en hoe je je gedrag dan kan veranderen en doen wat je echt de moeite waard vindt en waar jij energie van krijgt. Jobcoach is voor mij een logische aanvullen in mijn werk als therapeut.

Ondertussen werk ik ook in het team van Therapiecentrum Zandhoven (di) en Samen Slimmer Groeien (Hasselt en Oostende, op do). Belangrijke thema’s die vaak aan bod komen zijn hoogbegaafdheid, HSP, stress- en burn out/bore out en psychologische flexibiliteit (vanuit angsten, depressies…).

Vanuit diverse aanvullende opleidingen (ACT, stress- en burn-out coaching, integratieve psychotherapie, sensikidscoach, onderpresteren aanpakken en hoogbegaafdheid) tracht ik jong en oud hierin zo goed mogelijk bij te staan, zowel individueel als in groep.

Maak een afspraak met Nicole via haar rechtstreeks nummer 0497/82.96.81.

K-onsult contacteer je via o468/222.075 of info@k-onsult.be.

Team K-onsult Loopbaancenter Mortsel en Edegem

Isabel Verhaert – Jobcoach en HR talent – 0485/88.89.64 

Met bijna 20 jaar management en leidinggevende ervaring op de teller, ontwikkelde Isabel een passie voor talentmanagement en het nieuwe leiderschap. In 2017 maakte Isabel haar grote droom waar en startte ze met ValueBel waarin ze van haar passie haar beroep maakte. Met ValueBel en bijkomend als loopbaanbegeleider bij K-onsult kijkt ze “voorbij het zichtbare” kennen en kunnen van iemand. Ze legt de focus op de persoonlijkheid, de talenten én het potentieel van mensen met als doel hun veerkracht te versterken.

Als erkend Coretalents analist gaat Isabel nog een stapje verder. Een kerntalentenanalyse is immers dè manier om een helder zicht te krijgen op energiegevers en –vreters.
Mensen leren al hun talenten kennen, ook degene die ze nog niet ontdekten.

Je kan bij Isabel terecht in Edegem bij het Bolwerk en bij ValueBel in Mortsel.  

Maak een afspraak met Isabel via haar rechtstreeks nummer 0485/88.89.64 .
K-onsult contacteer je via 0468/222.075 of info@k-onsult.be.

Team K-onsult Loopbaancenter Rupelstreek

Cindy Jacobs – business coach – outplacement begeleider– job coach – 0477/48.52.48

Cindy Jacobs studeerde af als bedrijfskundige en volgde een lerarenopleiding. Daarnaast is zij gecertifieerd coach met een specialisatie in stress- en burn-out coaching.. Ze heeft een jarenlange ervaring in HR Management en consultancy. In haar onderneming werkt ze als consultant, als docente HR Management en trainer/coach in beroepsgericht volwassenenonderwijs en als business coach en loopbaanbegeleider.

Met respect voor ieders individualiteit wil ze enthousiasmeren, inspireren en in het bijzonder motiveren. Haar expertisegebied situeert zich vooral rond talentmanagement en in het in beweging brengen van mensen. Haar expertise wordt tevens sterk gesmaakt in het bedrijfsleven en door particulieren.

Cindy werkt vanuit haar eigen praktijk in Reet.

Maak een afspraak met Cindy via haar rechtstreeks nummer 0477/48.52.48.
K-onsult contacteer je via 0468/222.075 of info@k-onsult.be.