K-onsult Team

Team K-onsult Loopbaancenter Mortsel en Wommelgem.

Karine Van Oosterbos – Jobcoach, businesscoach, trainer & psychotherapeute 0468/222.075

Wie ben ik, Karine Van Oosterbos ? Als psychotherapeute en coach ben ik gepassioneerd door mensen. Na meer dan 10 jaar ervaring in de human resources, richtte ik in 2007 K-onsult op. Mijn expertise zette ik toen voornamelijk in op vlak van recrutering, assessments, outplacement en training. Om mijn kennis te verstevigen, behaalde ik daartoe een postgraduaat in werving en selectie.

Gaandeweg merkte ik dat mijn focus zich verlegde. Stress, welzijn en burn-out waren thema’s waarover ik het meest las en me het meest in bijschoolde. Vanwege deze interesse verdiepte ik me verder in coaching en volgde ik een vierjarige opleiding integratieve psychotherapie.

Mijn voldoening krijg ik uit het “zien groeien van mensen” en ik haal dan ook dagelijks mijn kracht en motivatie uit het verschaffen van nieuwe inzichten door interactief met mensen aan de te slag gaan.

Als psychotherapeute werk ik twee dagen per week bij Senses Praktijkhuis te Mortsel, voornamelijk rond thema’s als burn-out, depressie, angsten, stress en hoogsensitiviteit. Ik ben zelf ook hooggevoelig en ervaringsdeskundige op vlak van burn-out. Zitten de obstakels niet zo diep, maar heb je baat bij een life coach die je op weg helpt en ondersteunt, dan kan ik je ook daarin begeleiden.

K-onsult is ook erkend als loopbaancenter. Wens je meer uit je loopbaan te halen ? Dan helpen mijn collega jobcoaches en ik je graag ontdekken welke job en werkomgeving bij jou past. Je kan bij K-onsult betalen met loopbaancheques. Op die manier betaal je slechts 80 € voor 8 uur persoonlijke begeleiding. Ook zelfstandigen kunnen hiervan trouwens gebruik maken.

Als gecertificeerd coach, ervaren trainer, assessor en ervaringsdeskundige binnen HR, combineer ik mijn activiteiten bij Senses Prakijkhuis met verschillende opdrachten in het bedrijfsleven. Organisaties die betrokken zijn bij de ontwikkeling en het welzijn van hun medewerkers, kunnen dus ook op mij beroep doen als coach en trainer. De thema’s vind je verder op de website.

Maak een afspraak via+32 468 222 075 of info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Mechelen

Anouk De Weerdt – loopbaancoach, studiekeuzebegeleiding 0496/40.16.87

Loopbaancoaching op maat

Even of al langer het noorden kwijt? Samen gaan we op talentenjacht en (her)ontdekken we je innerlijk kompas. Wie ben ik? Wat zijn mijn kwaliteiten? Welke waarden zijn voor mij belangrijk? Welke beroepen passen bij mijn talenten? We werken tijdens onze sessies rond jouw loopbaanvraag en je krijgt ook regelmatig een opdracht mee naar huis. Zo ontdek je wie je bent, wat je kan, en vooral, wat je echt graag doet. Ook thema’s zoals omgaan met stress, een aantrekkelijke CV opmaken, sollicitatietechnieken, burn- en bore-out, HSP op de werkvloer, work-life balans, multipotential met keuzestress en re-integratie op de arbeidsmarkt na langdurig ziek zijn, kunnen aan bod komen. Elk traject is een traject op maat en gaat uit van jouw noden. Ik werk graag met cliënten die er ten volle voor willen gaan, die geloven in hun eigen kracht en in bewuste en authentieke keuzes maken.

Ik zet de tools en methodieken die ik gebruik tijdens de loopbaancoaching ook in voor studiekeuzetrajecten. Zo begeleid ik jongeren bij de overstap naar het hoger onderwijs en studenten die zich willen heroriënteren tijdens of na hun eerste jaar.
Je bent welkom in mijn gespreksruimte in Mechelen. Hou jij net als ik van wandelen in het groen? Dan kunnen we ook eens een wandelcoaching inplannen.

Maak een afspraak met Anouk via haar rechtstreeks nummer 0496/40.16.87.

K-onsult contacteer je via 0468 222 075 of info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Antwerpen Zuid.

Anne Van Sluijs – jobcoach – psychotherapeute – trainer 0473/30.43.65

Als jobcoach en I.V. psychotherapeute werkt Anne Van Sluijs vanuit een passie voor het unieke in elke mens. Ze leert hen opnieuw kiezen voor wat ze werkelijk willen. Anne’s aanpak wordt gedragen door levenservaring, hsp, degelijk theoretisch kader en jaren bedrijfservaring. Ze verwelkomt je graag in Antwerpen Zuid.

Daarnaast staat Anne graag voor groepen en geeft ze graag training en workshops, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Maak een afspraak met Anne via haar rechtstreeks nummer 0473/30.43.65.
K-onsult contacteer je via 0468 222 075 of info@k-onsult.be.

Team K-onsult Loopbaancenter Antwerpen Zuid.

Katrien Van Brempt – jobcoach – 0498/70.55.34

Na 18 jaar ervaring in de sociale sector als begeleider in verschillende contexten, zowel individueel als in groep, besloot ik om mijn kennis en talenten in te zetten als loopbaancoach bij K-onsult. Ik had reeds ervaring als loopbaanbegeleider en volg nog geregeld bijscholingen en workshops om bij te blijven en me verder te blijven professionaliseren.

Als collega van Anne Van Sluijs kan je mij vinden bij groepspraktijk Coherent in Antwerpen. Deze praktijk ligt in een zijstraat van de Jan Van Rijswijcklaan, dichtbij de boomsesteenweg/A12 en goed te bereiken met het openbaar vervoer (tram 6 en 2) of met de auto (dichtbij Ring, Singel) en voldoende parkeerplaats.

Als loopbaancoach en als persoon ben ik tevens ervaringsdeskundige op gebied van hoogsensitiviteit en burn-out en zie dit als een enorme kracht en meerwaarde. Verder vind ik het belangrijk om aandacht te hebben voor het feit dat elk verhaal en elke situatie uniek is. Mijn aanpak is daarom sterk op maat en erop gericht op samen op pad gaan, om samen uit te zoeken wat jij wil en kan en hoe dit in te zetten. Jij bent en blijft steeds de regisseur van jouw loopbaanpad.

Ik durf mezelf te omschrijven als authentiek, flexibel, empatisch en enthousiast!

Ik heb oprecht heel veel zin om het beste uit jou te halen en je te zien groeien!

Maak een afspraak met Katrien via haar rechtstreeks nummer 0498/70.55.34.
K-onsult contacteer je via 0468 222 075 of info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Kortenberg

Katrien Van Ostaede – jobcoach, stress en burn-out coach – 0496/98 70 30

Katrien Van Ostaede is jobcoach en stress en burn-out coach.  Ze begeleidt mensen terug naar meer vitaliteit en bevlogenheid zodat ze opnieuw aan het roer staan van hun leven en loopbaan..

Ze vertrekt vanuit 14 jaren HR ervaring en volgde een algemene coachingsopleiding en een vorming als stress en burn-out coach bij Annita Rogier.  Ze ontvangt jou graag in haar praktijk in Kortenberg op maandag en woensdag (overdag en avond).

Maak een afspraak met Katrien via haar rechtstreeks nummer 0496/98 70 30.

K-onsult contacteer je via 0468/222.075 of info@k-onsult.be.

Team K-onsult Loopbaancenter Itegem.

Miranda Vermeylen – Loopbaancoach – 0497/83.48.90

Als gecertificeerde loopbaancoach vond Miranda haar passie om mensen te begeleiden naar meer werkgeluk en levensvreugde. Op jouw maat, via oefeningen en opdrachten die bij je leerstijl passen, kijkt ze samen met jou naar je talenten, je mogelijkheden en waar je écht naartoe wil. Out-of-the-box, met een frisse blik: zo kan je nieuwe wegen ontdekken in je (werk)leven. Een concreet stappenplan maakt de weg ernaartoe helder en overzichtelijk.

Er wordt gewerkt vanuit een sfeer van vertrouwen en respect voor ieders eigenheid. Geen enkele mens en levenspad is hetzelfde. Van daaruit is elk loopbaantraject maatwerk.

Miranda vertrekt vanuit 18 jaar ervaring met het begeleiden van mensen in de sociale sector en is maatschappelijk assistent van opleiding.  Bovendien schoolt zij zich steeds bij vanuit grote interesse in groeiprocessen.

In groepspraktijk Tilia te Itegem (Karel Govaertsstraat 1) kan je bij Miranda starten met dit boeiende traject, mét of zonder loopbaancheques.

Maak een afspraak met Miranda via haar rechtstreeks nummer 0497/83.48.90.
K-onsult contacteer je via 0468/222.075 of info@k-onsult.be.

Team K-onsult Loopbaancenter Mortsel en Edegem

Isabel Verhaert – Jobcoach en HR talent – 0485/88.89.64 

Met bijna 20 jaar management en leidinggevende ervaring op de teller, ontwikkelde Isabel een passie voor talentmanagement en het nieuwe leiderschap. In 2017 maakte Isabel haar grote droom waar en startte ze met ValueBel waarin ze van haar passie haar beroep maakte. Met ValueBel en bijkomend als loopbaanbegeleider bij K-onsult kijkt ze “voorbij het zichtbare” kennen en kunnen van iemand. Ze legt de focus op de persoonlijkheid, de talenten én het potentieel van mensen met als doel hun veerkracht te versterken.

Als erkend Coretalents analist gaat Isabel nog een stapje verder. Een kerntalentenanalyse is immers dè manier om een helder zicht te krijgen op energiegevers en –vreters.
Mensen leren al hun talenten kennen, ook degene die ze nog niet ontdekten.

Je kan bij Isabel terecht in Edegem bij het Bolwerk en bij ValueBel in Mortsel.  

Maak een afspraak met Isabel via haar rechtstreeks nummer 0485/88.89.64 .
K-onsult contacteer je via 0468/222.075 of info@k-onsult.be.

Team K-onsult Loopbaancenter Rupelstreek

Cindy Jacobs – business coach – outplacement begeleider– job coach – 0477/48.52.48

Cindy Jacobs studeerde af als bedrijfskundige en volgde een lerarenopleiding. Daarnaast is zij gecertifieerd coach met een specialisatie in stress- en burn-out coaching.. Ze heeft een jarenlange ervaring in HR Management en consultancy. In haar onderneming werkt ze als consultant, als docente HR Management en trainer/coach in beroepsgericht volwassenenonderwijs en als business coach en loopbaanbegeleider.

Met respect voor ieders individualiteit wil ze enthousiasmeren, inspireren en in het bijzonder motiveren. Haar expertisegebied situeert zich vooral rond talentmanagement en in het in beweging brengen van mensen. Haar expertise wordt tevens sterk gesmaakt in het bedrijfsleven en door particulieren.

Cindy werkt vanuit haar eigen praktijk in Reet.

Maak een afspraak met Cindy via haar rechtstreeks nummer 0477/48.52.48.
K-onsult contacteer je via 0468/222.075 of info@k-onsult.be.

Team K-onsult Loopbaancenter Regio Waasland – Merendree (Gent)

Nathalie Rassauw – loopbaancoach – intuïtieve coach – 0486/63.72.24

Nathalie Rassauw schoolde zich in 2015 om tot coach, nadat ze 25 jaar actief was in de bank– en verzekeringssector.  Van een carrièreswitch gesproken ! Ze volgde de voorbije jaren diverse opleidingen waaronder life-coaching, rouwtherapie (inclusief specialisatie scheiding en nieuw-samengestelde gezinnen), traumatherapie en familieopstellingen. Daarnaast werd zij via K-onsult opgeleid tot gecertifieerd loopbaancoach.

In haar praktijk richt Nathalie zich hoofdzakelijk op thema’s als loopbaanbegeleiding, scheiding, nieuw-samengestelde gezinnen en, uniek in Vlaanderen, begeleiding van ouders met transgenderkinderen.  Ze is expert in het blootleggen van patronen en overtuigingen binnen het familiesysteem en zorgt ervoor dat dit doorbroken wordt zodat de klant voor de volle 100% op eigen kracht zijn levenspad verder kan uitstippelen. Dit vanuit een intuïtieve, professionele en authentieke aanpak.

Hoe past loopbaanbegeleiding in dit verhaal ?  Wel, een nieuwe job of een andere job-beleving is voor veel cliënten vaak een volgende stap.  Deze stap zet Nathalie graag met cliënten, die al dan niet eerst een ander traject bij haar volgden.  Je kan dus ook meteen een loopbaantraject opstarten.

Nathalie werkt vanuit haar eigen praktijk in Merendree (Nevele) en op maandagen vanuit de groepspraktijk Alterna te Sint-Niklaas.

Maak een afspraak met Nathalie via haar rechtstreeks nummer 0486/63.72.24.
K-onsult contacteer je via 0468/222.075 of info@k-onsult.be.

Team K-onsult Loopbaancenter Zandhoven

Eva Geysen – jobcoach – 0486/64.15.01

Eva Geysen begeleid je met een open en uitnodigende houding, gebruik makend van methodieken op maat van jouw loopbaanvraag. Ze focust hierbij ook op het versterken van je zelfbewustzijn omdat zelfvertrouwen een voorwaarde is om aan persoonlijke groei te kunnen werken.  Door je zelf beter te leren kennen, groeit ook je zelfbewustzijn. Thema’s die passen bij jouw loopbaanvraag komen aan bod, zoals bijvoorbeeld tips bij het solliciteren, cv opmaken, stressmanagement, communicatie op de werkvloer, versterken van zelfvertrouwen, omgaan met hoogsensitiviteit op de werkvloer, omgaan met perfectionisme, reïntegratie na een burn-out.

Eva werkt vanuit Flux te Zandhoven, telkens op maandag.

Maak een afspraak met Eva via haar rechtstreeks nummer 0486/64.15.01
K-onsult contacteer je via 0468 222 075 of info@k-onsult.be.