K-onsult Therapie en Coaching

NEEM DE REGIE VAN JE LEVEN IN EIGEN HANDEN!

 

“Lose your mind and come to your senses!” – Fritz Pérls

 

Mensen versterken van binnenuit. Dat is de missie van Karine Van Oosterbos, coach, psychotherapeut en bezielster van K-onsult, en haar team. K-onsult helpt jou verder, waar je je ook mag bevinden op je pad en wie je ook bent. Ongeacht de obstakels die je nu misschien ziet, op persoonlijk vlak of op het werk. Samen met jou creëren we een ruimte om te observeren, te experimenteren en te groeien. Op maat van de unieke persoon die jij bent.

Neem ook een kijkje op de website www.uitjeburnout.be.  Deze richt zich vooral op particulieren en artsen, met focus op therapie, coaching, loopbaanbegeleiding en vitaliteit.

Ons aanbod

Therapie (burn-out, stress en hoogsensitiviteit)

Help! Ik ben aan het opbranden…

 

Burn-out is hét ziektebeeld van deze tijd. Wat veel mensen niet weten, is dat burn-out een fysieke aandoening is. Het vraagt dus een oplossing die zich niet alleen op het mentale en het emotionele aspect richt, maar ook op het lichaam.

Het goede nieuws: iedereen kan van burn-out genezen en van chronische stress verlost zijn. Met de juiste aanpak. K-onsult helpt je graag op weg.

Ook hoogsensitieve personen ondervinden heel wat uitdagingen in onze huidige maatschappij. We helpen jou om je gevoeligheid als troef in te zetten.

We maken kennis tijdens een intakegesprek. Je vindt er een luisterend oor en daarna beslis jij of je graag verder met ons samenwerkt. Voel je de klik? Dan gaan we eerst wekelijks en nadien tweewekelijks aan de slag. Maak nu een afspraak via mail of telefoon :  info@k-onsult.be of 0468 222 075. 

Tarief : Voor therapie en voor life coaching betaal je als particulier 60 € per sessie. In sommige omstandigheden kan een sociaal uurtarief worden besproken, vraag ernaar.

Life coaching

Hoe moet het nu verder?

 

Er hoeft zich geen grote crisis voor te doen in je leven om baat te hebben bij life coaching. Wil je even bewust stilstaan bij de keuzes die je maakt in je leven? Een klankbord bij het denken over levensvragen? Begeleiding bij het veranderen van richting op je pad? Of ervaar je chronische stress en wil je een burn-out voorkomen?

Stuk voor stuk goede redenen om bij K-onsult aan te kloppen. Op basis van de input die jij ons geeft, helpen we jou groeien, ontplooien en ontwikkelen. Tot je je doelen en wensen bereikt.

We maken kennis tijdens een intakegesprek. Je vindt er een luisterend oor en daarna beslis jij of je graag verder met ons samenwerkt. Voel je de klik? Dan gaan we eerst wekelijks en nadien tweewekelijks aan de slag. Maak nu een afspraak via mail “info@k-onsult.be” of telefoon “0468 222 075”.

Tarief : Voor therapie en voor life coaching betaal je als particulier 60 € per sessie. In sommige omstandigheden kan een sociaal uurtarief worden besproken, vraag ernaar.

Vitaliteitscoaching

Waarom voel ik me zo lusteloos?

 

Energie. Een woord dat we zo makkelijk in de mond nemen. Iets dat we – als alles goed gaat – voor vanzelfsprekend aanzien. Nochtans is het dat niet. Om je vol energie te voelen, is beweging, ontspanning en voeding die past bij jou cruciaal. Op basis van jouw behoeften maken we een haalbaar plan om anders te bewegen en te eten. Voor je het weet ga je bruisen van de energie!

Tijdens een intakegesprek leren we mekaar kennen, je vertelt je verhaal en voelt of je bereid bent om een traject op te starten. Zo ja, gaan we dieper in op jouw specifieke noden en krijg je een plan op maat aangeboden. Een afspraak maak je via mail of telefoon.

 • Beweging : Stilzitten is niet gezond. Dat betekent niet dat je hoeft te trainen voor een marathon. Samen bekijken we welke vorm van beweging past bij wie je bent en stellen we een haalbaar plan op.
 • Energiescan : Deze brengt jouw eventuele vitaminen en mineralen tekorten in kaart.
 • Voedingsadvies :In functie van eventuele voedingsintoleranties en klachten, bekijken we welke ingrediënten je best een tijdje vermijdt. Om je te helpen bij deze verandering krijg je een overzicht van mogelijke alternatieve en lekkere recepten aangeboden.
 • Relax : Ook je geest heeft “beweging” nodig. Ben je gebaat bij yoga, mindfulness, ACT, of relaxatietraining ? We zoeken het samen met jou uit.
 • Veerkrachtmeting :  Deze test brengt jouw veerkracht in kaart en samen maken we een actieplan op om in balans te blijven.
 • NIEUW ! Ontdek de PSIO-bril. PSiO is een lichtstimulatie bril uitgerust met een MP3 -licht speler-. Hij combineert de lichtstimulatie met de relaxatie-stem en gekleurde, muzikale lichteffecten. PSIO wordt immers vooral ingezet bij : seizoensgebonden depressie, intellectueel overwerkt, chronische vermoeidheid en slaapstoornissen en vindt ook zijn weg in de medische sector en ziekenhuizen.

Tarief : Je betaalt 60 € voor een intakegesprek en nadien wordt het maatwerk. We bekijken welke vorm van coaching voor jou ideaal is.

 • De kostprijs van een energiescan bedraagt 90 €
 • Voor het opmaken van een voedingsplan wordt een uurtarief van 60 € gehanteerd.
 • Voor opvolgsessies rekenen we 30 € aan voor 30 min.
 • De PSIO-bril kan kosteloos getest worden op onze maandelijkse infomomenten.
 • Voor de veerkrachtmeting betaal je 60 €. 

Business coaching

Empower your business ! Wens je op een verbindende manier te ondernemen ?

Geloof je in kruisbestuiving ? Zoek je naar het juiste evenwicht tussen winst maken én met én voor mensen werken ? Informeer dan naar onze werkwijze. Je kan opteren voor coaching aan uurtarief, voor het volgen van een traject, deels in groep of voor een abonnementsformule. Samen zorgen we ervoor dat jij op een authentieke manier in zowel je leven als je bedrijf kan staan. Bel “0468 222 075” of mail naar “info@k-onsult.be“.

Het uurtarief voor business coaching bedraagt 137,5€.

Loopbaancoaching

Hiervoor verwijs ik u graag naar onze pagina over loopbaanbegeleiding.

Als particulier betaal je mét loopbaancheques 10€ per uur en zonder loopbaancheques 75€ euro per uur incl. BTW.

Als zelfstandige betaal je mét loopbaancheques 10€ per uur en zonder loopbaancheques 137,5€ per uur excl. BTW.

Life coaching voor alleenstaande ouders

Dit unieke coachingtraject kwam tot stand door de behoeften van alleenstaande ouders te verzamelen.

Karine biedt hiervoor verschillende coachingtrajecten aan.

 • Timemanagement & Work/life balance
 • Ondernemen als alleenstaande ouder
 • Terug gaan studeren als alleenstaande ouder
 • Budgetbeheer
 • Een netwerk opbouwen

Wens je meer info ? Neem dan contact op voor meer informatie.

Word ondernemer

Onze loopbaancoaching voor ondernemers in spé.

Heb je een (stille) droom om zelfstandige te worden? Twijfel je aan de haalbaarheid van je idee? Bezorgt de financiële kant van de zaak je onzekerheid en durf je er daarom niet voor te kiezen?

Maak dan gebruik van loopbaancheques om de haalbaarheid van jouw idee te onderzoeken.

1. Verfijnen van je business idee: Wat zijn je kernactiviteiten?

2. Bepalen van de belangrijkste kosten

3. Berekenen van de winst of verlies

4. Optimalisatie

Heb je geen recht op loopbaancheques ?  Dan bedraagt het uurtarief 137,5€ excl. BTW.  Opteer je voor een traject met 6 u in groep en 4 u individueel, dan krijg je 10 u coaching aan de prijs van 8 u.

Ontdek de helende werking van de PSIO bril.

De psio-bril : PSiO is een lichtstimulatie bril uitgerust met een MP3 -licht speler-. Hij combineert de lichtstimulatie met de relaxatie-stem en gekleurde, muzikale lichteffecten.

De voorbije maanden heb ik verschillende programma’s getest. Voor mezelf vooral gericht op relaxatie, hoofdpijn en slapen. Voor mijn dochter idem + toetsenstress. Met best verbluffende resultaten. Deze wil ik graag delen op een PSIO-info / test moment.

PSIO wordt immers vooral ingezet bij : seizoensgebonden depressie, intellectueel overwerkt, chronische vermoeidheid en slaapstoornissen en vindt ook zijn weg in de medische sector en ziekenhuizen. Mijn burn-out cliënten geven aan dat de bril hen helpt om te stoppen met piekeren en hen sneller tot rust brengt. Tevens helpt het mensen om zichzelf een me-time moment te gunnen.

Ben je benieuwd naar de werking van de psio-bril en wil je graag een infomoment bijwonen, dan nodig ik jullie graag uit op onze maandelijkse info- en testavonden te Mortsel. Kijk bij kalender naar de juiste data.

Gratis deelname, vrije bijdrage mag maar is geen must. Koffie, water en thee wordt voorzien.

Inschrijven doe je via mail naar info@k-onsult.be of via 0468 222 075. Maximum 12 mensen per avond.